SwedesInAustralia.com
Oktober 2020: Vi har stängt ned Swedes In Australia.
Efter 10 år och över 100 000 besökare är det dags att stänga ner den här sajten. Om du behöver hjälp inför din resa eller utlandsflytt så är du välkommen att köpa en av våra böcker här nedan. Tack för besöket och den tid som varit!
Stora Australienmanualen

Stora Australienmanualen

Nu kan du glömma allt du hört och läst om att det är svårt, krångligt och farligt att resa till Australien på egen hand…
I den här omfattande handboken går Australiensvensken Anders Liljeqvist genom allt du behöver känna till inför en flytt till Australien.

  • Så ansöker du om visum på egen hand
  • Så hittar du billiga vandrarhem och resor
  • Så fixar du bankkonto och skattenummer
  • Så hittar du jobb och bygger en vardag
199:-

300 sidor.
E-bok i PDF-format.
30 dagars öppet köp.
KÖP NU !

Resa till Australien

Resa till Australien

Vad bör du inte missa om du har 24 timmar i Sydney? Var kan man mata vilda delfiner och snorkla med både valhaj och sköldpaddor? Australiensvenskarna Anders Liljeqvist, Patricia Higson och Therese Larsson har här satt ihop en reseguide baserad på reseberättelser från svenskar som är bofasta i Australien eller som rest runt som backpackers och utlandsstudenter.

  • Restips från Cairns i norr till Hobart i söder
  • Listor med de viktigaste sakerna att se och göra
  • Skriven av svenskar på plats i Australien
  • Upplev Gold Coast, Bondi och mycket mer!
199:-

650 sidor.
E-bok i PDF-format.
30 dagars öppet köp.
KÖP NU !

Stora Australienmanualen & Resa till Australien

Båda böckerna (Paket)

Spara pengar, och köp det bästa paketet för en riskfri resa till Australien! Ladda ned vår handbok och vår reseguide till din mobiltelefon eller läsplatta och ta med dig på resan!

Och glöm inte att ditt köp är helt riskfritt! Om du inte är 100% nöjd med ditt köp och inte känner att böckerna var till nytta för dig så får du pengarna tillbaka!

249:-

2 e-böcker i PDF-format.
30 dagars öppet köp.
KÖP NU !

Backpackers
Working Holiday för backpackers Sätt ihop ditt eget ”Work and Travel”-paket och spara tusentals kronor. Så här förbereder du resan själv.

Pengar & Skatt
Pengar och Skatt Instruktioner för att ordna bankkonto, betalkort och skattenummer direkt efter ankomst. Så gör du för att få tillbaka dina skattepengar efter backpacker-jobbet.

 
Studera Utomlands
Studera i Australien Allt för dig som vill läsa en kort kurs, en termin eller en hel utbildning utomlands. Så här hittar du universitet och ansöker. Så fungerar det med CSN och studentvisum.

Dubbelt Medborgarskap
Dubbelt medborgarskap för emigranter Tips för dig som vill stanna längre. Olika sätt att emigrera till Australien, få permanent uppehållstillstånd och senare dubbelt medborgarskap och kunna bo i två länder.

 
Jobba i Australien
Jobba i Australien Drömmer du om att jobba utomlands? Råd och tips inför jobbsökandet. Tillfälliga jobbvisum låter dig jobba i landet i 2 år.

Biljetter och boende
Hitta billiga resor och biljetter Så här hittar du billiga flygresor när du ska resa till Sydney. Använd prisjämförelsesajter för att hitta en billig flygbiljett.

 
Fika med en Australienvän
Så möter du andra svensk-australier En överblick över den svenska kolonin. Svenska Kyrkan, Svenskor i Sydney, Handelskammaren och Swedes Down Under.

Boende, bostad och vandrarhem
Hotell, vandrarhem och boende Tips och råd för att hitta billiga hotell och rabatt på vandrarhem (hostels). Så hittar du en lägenhet eller kollektiv att bo i en längre tid när du studerar eller jobbar i Australien.

 
Visum och pass
Australiska visum och uppehållstillstånd Så fungerar visumsystemet. Genomgång av de vanligaste visumen som svenskar använder för att resa till och stanna kvar i Australien, med instruktioner.

Tips och bra att veta
Fakta och bra att veta Massor av bra-att-veta kunskaper; hur du köper bil, mobiltelefoni, tidsskillnaden, faror att akta dig för, försäkringar, packnings- och checklistor.

En hälsning från författaren Anders Liljeqvist

Anders LiljeqvistVad kul att du är intresserad av min bok!

Med handboken Stora Australienmanualen och reseguiden Resa till Australien vill jag dela med mig av allt det jag lärt mig sedan min första resa till Australien 1999. Sedan dess har jag rest 6 varv jorden runt, och tur och retur till Australien över 40 gånger. Totalt har jag gått igenom 5 olika visumansökningar och har klättrat uppför alla stegen på visumtrappan tills att jag numera har dubbelt medborgarskap och är fri att resa mellan Sverige och Australien hur jag vill. Jag är långt ifrån en expert, men efter att ha pluggat, backpackat och jobbat i Australien under loppet av 13 år, samt att ha arbetat ideellt i den svenska gemenskapen i Sydney i flera år tror jag mig ha en ganska bra koll på vad du behöver känna till inför din resa eller flytt.

Oavsett om du ska studera, åka på working holiday i ett halvår eller är på väg att emigrera hittar du i Stora Australienmanualen det mesta du behöver känna till för en smidig långresa eller flytt till Australien. Med handbokens hjälp kan du hantera de vanligaste utmaningarna som svenskaustralier ofta möter eller oroar sig för, och du kommer att kunna sova lugnt i vetskapen att du och din familj tagit hand om allt det viktigaste.

Ifall du reser till Australien för en månads semester eller om du tänker emigrera för gott; lycka till och ha en underbar tid i ett av världens bästa länder! Det här kommer att bli bra.

Anders Liljeqvist, SwedesInAustralia.com

Stora Australienmanualen & Resa till Australien

Båda böckerna (Paketpris)

Spara pengar, och köp det bästa paketet för en riskfri resa till Australien! Ladda ned vår handbok och vår reseguide till din mobiltelefon eller läsplatta och ta med dig på resan!

Och glöm inte att ditt köp är helt riskfritt! Om du inte är 100% nöjd med ditt köp och inte känner att böckerna var till nytta för dig så får du pengarna tillbaka!

249:-

2 e-böcker i PDF-format.
30 dagars öppet köp.
KÖP NU !

Några av alla positiva recensioner

”Stora Australienmanualen är en annorlunda guidebok som inte innehåller tips om sevärdheter utan istället fokuserar på att det mer praktiska. Med sina närmare 200 sidor är den otroligt omfattande och innehåller mängder av tips och råd om allt från vilket visum som passar just dina behov, vad du ska tänka på när du bokar din flygbiljett till hur du öppnar ett bankkonto och skapar dig en vardag i Australien.”
Anna Nordstedt, Bloggen Swaussie.se

”Boken jag rekommenderar alla som funderar på att flytta till Australien (och mitt råd är: gör det!).”
Jonas Lindholm, Chef för Sydneykontoret hos Business Sweden (tidigare känt som Svenska Exportrådet)

”En fantastisk handbok för alla de som vill flytta till Australien en längre tid.”
Teresia Fors, ordförande för Svensk-Australiska Handelskammaren

”Om jag hade haft en sådan här manual till hands när jag kom till Australien så hade många saker blivit så mycket lättare. Därför kan jag absolut rekommendera den som läsning till dig som är på väg till/redan bor i Australien.”
Emelie Petterson, Bortabrabloggen.com

”Allt du behöver veta och inte veta om praktiska saker i Australien finns i Anders Liljeqvists handbok Stora Australienmanualen. Den finns även som e-bok. Här finns information om olika visum, hur du hittar jobb, studerar, boende, öppnar bankkonto och mycket annat.”
Sören Håkanlind, Göteborgsposten

”[Anders Liljeqvist] har också skrivit en bok, Stora Australienmanualen, som innehåller en mängd fakta och tips om vad man bör tänka på när man tar sig fram som nyanländ ”down under”.”
Karin Wallen, Resetidningen Vagabond

Böckerna finns också i bokhandeln!

Stora Australienmanualen Paperback
Föredrar du att läsa böcker i pappersformat? Du köper lätt den senaste utgåvan av respektive bok hos välsorterade bokhandlare runtom i Sverige.

Du kan be din lokala bokhandel att beställa in boken, eller köpa din pappersbok direkt via de här länkarna till Bokus.com: Böcker av Anders Liljeqvist eller AdLibris: Stora Australienmanualen & Resa till Australien.

Vår handbok och reseguide är böckerna som reseföretagen önskar inte fanns – med böckernas hjälp är det jättelätt för dig att spara tusenlappar genom att på egen hand arrangera din långresa till Australien för Working Holiday, studier eller utlandsjobb.

30 dagars öppet köp!

30 dagars garanti
Om du inom 30 dagar efter ditt köp inte är nöjd med någon av mina böcker är det bara att höra av dig för att få pengarna tillbaka – så övertygad är jag om att Stora Australienmanualen och Resa till Australien är de bästa böckerna på svenska för dig som vill flytta ”down under” för att jobba, backpacka eller studera utomlands.Köp Stora Australienmanualen och Resa till Australien som e-böcker och hitta svaren på dina Australien-frågor redan idag!