Tjäna pengar på att rekommendera våra böcker!

Bli en affiliate-partner för Stora Australienmanualen och Resa till Australien och tjäna 30% i provision på varje bok du säljer, och hjälp samtidigt dina läsare och följare att planera sin Australienresa!

Har du en blogg eller sajt med läsare som är intresserade av att flytta eller åka på långresa till Australien? Har du ett populärt Instagram-konto och många följare som funderar på att resa som turister, backpackers, studenter eller kanske emigranter för en längre tid? Driver du en resebyrå eller annan form av företag och vill tjäna lite extra pengar? Rekommendera dina läsare, kunder, vänner, eller följare att köpa våra böcker Stora Australienmanualen och Resa till Australien online och tjäna sedan pengar på varje försäljning du genererar.

Låter det intressant? Då ska du gå med i vårt affiliate-program!

Så här fungerar det

Du länkar till vår sajt via en personlig länk som är unik för just dig. När en besökare sedan köper en bok efter att ha följt din länk så registreras köpet och i slutet av varje månad kan vi se hur många böcker som sålts via just din affiliate-länk. Systemet räknar därefter ut din ersättning för månaden och pengarna förs över till ditt konto.

Så här gör du för att bli affiliate:

  1. Öppna ett affiliate-konto hos E-junkie.com. E-junkie är butiksmotorn som hanterar all försäljning för AustralienManualen.se.
  2. När du väl har ett konto hos E-junkie så går du med i vårt affiliate-program genom att klicka på den här länken.
  3. Från din admin-sida på E-junkie kan du sedan generera en unik personlig länk för att marknadsföra våra böcker.
  4. Placera din personliga affiliate-länk på din sajt, på diskussionsforum, eller i ditt flöde i samband med att du rekommenderar boken för dina läsare och följare, till exempel som en annons i marginalen på din blogg, eller som en länk inuti en artikel eller inlägg.

På E-junkies hjälpsidor Help for Affiliates hittar du hjälp om du tycker att det är svårt att sätta upp ett konto och skapa dina referenslänkar.